Meer informatie

Informatie voor ijsbanen

Sprint, het platform dat schaatsers verbindt!
Met Sprint gaat schaatsen.nl een nieuwe beleving aan het schaatsen toevoegen om uiteindelijk ook meer schaatsers, vaker naar de ijsbanen te trekken. Het Sprint platform is een systeem waarmee de ijsbaan alles op een eenvoudige manier regelt. Het systeem bestaat uit een Sprint app en een dashboard en vormen samen een modern communicatiekanaal richting alle bezoekers. IJsbanen hebben verschillende mogelijkheden binnen het Sprint platform: gericht delen van nieuws en activiteiten, beheren van doelgroepen en tickets en inzicht verkrijgen in de bezoekers en de financiën. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden van het dashboard en word een Sprint ijsbaan!

Interactie

Meer bezoekers

Grotere beleving

Meer inkomsten

Inzicht

Dashboard

Inzicht in je bezoekers

Het Sprint dashboard geeft de ijsbaan toegang tot alle interne zaken om de communicatie met de bezoekers zo helder en interactief mogelijk te laten verlopen. Het geeft inzicht in alle bezoekers van de ijsbaan zodat je als ijsbaan gericht nieuws en activiteiten kunt delen. Hierdoor zal de interactie verhoogd worden wat zal leiden tot meer bezoekers. Sprint draagt bij aan een sterke binding met de bezoekers!

Coördinator IJsbaan Enschede
Aniek Veldman

Sprint is een heel mooi middel om in contact te komen met de ongebonden schaatsers. Het vergroot ons bereik en biedt een mooie kans om nieuwe schaatsers binnen te halen.

Ticketing

Beheer van de tickets

In het Sprint dashboard heb je als ijsbaan de mogelijkheid om je tickets te beheren. Door het toevoegen van alle abonnementsvormen krijgt de ijsbaan inzicht in en een overzicht van alle bezoekers. De toegangstickets die toegevoegd zijn aan het dashboard worden zichtbaar gemaakt voor alle Sprint app gebruikers. De binding en het bereik zal worden vergroot waardoor de inkomsten van de ijsbaan zullen stijgen.

Veelgestelde vragen voor ijsbanen

Heb je een vraag? Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op middels het contactformulier.
Nog geen antwoord?

Stel je vraag en wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.

Ready….GO!

// .toString().replace (/\./g, ',')