Meer informatie

Informatie voor partners

Sprint, het platform dat schaatsers verbindt!
Het Sprint platform is een systeem waarmee je als partner alles op een eenvoudige manier regelt. Het systeem bestaat uit een Sprint app en een dashboard en vormen samen een modern communicatiekanaal richting alle schaatsers. Alles is mogelijk binnen het Sprint platform, het delen van acties, het beheren van doelgroepen en het inzicht krijgen in je doelgroepen. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden van het dashboard en word een Sprint ijsbaan!

Interactie

Inzicht

Groter bereik

Gericht aanbod

Hogere conversie

Dashboard

Inzicht in je doelgroep

Het Sprint dashboard geeft de partner toegang tot alle interne zaken om de communicatie met de schaatsers zo helder en interactief mogelijk te laten verlopen. Het dashboard geeft inzicht in alle schaatsers of gespecificeerde doelgroepen zodat jij als partner een gericht aanbod kunt delen. Sprint draagt bij aan een sterke binding met de schaatsers!

Partner Sportunity
Niels Schut

Wij als partner van de KNSB zijn trots met dit platform, schaatsliefhebbers te verbinden en een nieuw avontuur te bieden! Wij hopen dat meer partners hier een bijdrage aan willen leveren!

Acties

Beheren van acties

In het Sprint dashboard heb je als partner de mogelijkheid om acties te beheren. De acties die toegevoegd zijn aan het dashboard worden zichtbaar gemaakt voor alle Sprint app gebruikers. De interactie en het bereik zal worden vergroot waardoor de conversie voor de partner zal stijgen.

Veelgestelde vragen voor partners

Heb je een vraag? Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op middels het contactformulier.
Nog geen antwoord?

Stel je vraag en wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.

Ready….GO!

// .toString().replace (/\./g, ',')