Meer informatie

Informatie voor coaches

Sprint, het platform dat schaatsers verbindt!
Sprint Coach is de tool voor (top)trainers die door middel van real time data en analyses hun atleten beter willen laten presteren. Door middel van een live dashboard met de 12 segmenttijden, snelheden en grafieken van iedere rijder kan je exact jouw trainingsplan en effectiviteit van je aanwijzingen volgen. Tevens kan je de metingen extra verrijken door het toevoegen van labels en foto en video opnames.

Sprint Coach

Meet en weet hoe jouw atleten presteren!

Dit platform is ontwikkeld in een samenwerking tussen de KNSB, Innovatielab Thialf, Sportunity en topcoaches wat door de juiste combinatie van kennis, praktijk en technologie deze innovatie mogelijk heeft gemaakt.
+ In één overzicht alle rijders.
+ Rondetijden meten
+ Segmenttijden meten
+ Zelf bepalen welke afstanden je wilt meten en vanaf welke startlus
+ Video opnames aan de meting koppelen
+ Grafieken van alle metingen
+ Snelheidsgrafieken
+ Metingen labellen
+ Live rondebord

Embedded Scientist bij KNSB en fanatieke schaatser
Roy Mulder

"We hebben nu al verschillende teams en (top)coaches van de merkenteams en RTC's dit platform laten ervaren en ze zijn allemaal ontzettend enthousiast! We hopen dat straks steeds meer teams er gebruik van kunnen maken en we daarmee het schaatsen in Nederland naar een nog hoger niveau tillen."

Veelgestelde vragen voor trainers

Heb je een vraag? Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op middels het contactformulier.

Nog geen antwoord?

Stel je vraag en wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.

Ready….GO!

// .toString().replace (/\./g, ',')