Meer informatie

Informatie voor verenigingen

Sprint, het platform dat schaatsers verbindt!
Het Sprint platform is een systeem waarmee de vereniging alles op een eenvoudige manier regelt. Het systeem bestaat uit een Sprint app en een dashboard en vormen samen een modern communicatiekanaal richting alle leden. Alles is mogelijk binnen het Sprint platform, het delen van nieuws en activiteiten, het beheren van je ledenadministratie en ranglijsten en inzicht krijgen in je leden en de doelgroepen. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden van het dashboard en word een Sprint vereniging!

Interactie

Meer binding

Grotere beleving

Meer deelname

Inzicht en overzicht

Dashboard

Inzicht in je leden

Het Sprint dashboard geeft de vereniging toegang tot alle interne zaken om de communicatie met de leden zo helder en interactief mogelijk te laten verlopen. Het dashboard geeft inzicht en overzicht in alle leden van de vereniging zodat je als vereniging gericht nieuws en activiteiten kunt delen. Hierdoor zal de interactie verhoogd worden wat zal leiden tot meer leden en schaatsers. Sprint draagt bij aan een sterke binding met de leden!

Nieuws en activiteiten

Beheren van laatste nieuws en activiteiten

In het Sprint dashboard heb je als vereniging de mogelijkheid om het laatste nieuws en activiteiten te delen met je leden of volgers. Verhoog de interactie en het bereik door een gericht aanbod te plaatsen of nieuwe ranglijsten aan te maken. Alle nieuwsitems, activiteiten en ranglijsten worden zichtbaar gemaakt voor alle Sprint app gebruikers die de vereniging volgen. De binding en het bereik zal worden vergroot waardoor de vereniging zal groeien.

Lid D.S.V. de Skeuvel
Jeroen Goudswaard

Met Sprint kan ik eindelijk tijdens én na het rijden mijn rondetijden, trainingen en afstanden zien. En niet alleen die van mij, maar iedereen van Skeuvel. Mooie competitie en nog snellere tijden: 2017, we komen eraan!

Veelgestelde vragen voor verenigingen

Heb je een vraag? Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op middels het contactformulier.

Nog geen antwoord?

Stel je vraag en wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.

Ready….GO!