Meer informatie

Informatie voor verenigingen

Sprint is het platform dat schaatsers en skaters verbindt!
Sprint is een systeem waarmee leden van een vereniging hun prestaties kunnen bijhouden en verbeteren, meedoen aan ranglijsten, elkaars statistieken bekijken en meedoen aan leuke acties. Het systeem bestaat uit de Sprint app en een dashboard, dat online is te gebruiken. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden van de Sprint app voor jouw vereniging.

Interactie

Meer binding

Grotere beleving

Meer deelname

Inzicht en overzicht

Clubranglijst

Een eigen clubranglijst

Leden van een KNSB vereniging kunnen de ranglijst van hun eigen vereniging toevoegen. In deze ranglijst zijn alleen leden van de vereniging zichtbaar. De leden kunnen elkaars tijden inzien en vergelijken met hun eigen tijden. Als vereniging kun je een competitie starten binnen de club aan de hand van de ranglijst. De ranglijst is al in de Sprint app te vinden en leden kunnen deze al toevoegen en inzien. In de toekomst zal de ranglijst ook aan het dashboard voor verenigingen worden toegevoegd.

Inline-skate verenigingen

In de Sprint app kunnen inline-skate verenigingen hun eigen routes in kaart brengen en veiliger maken. De routes kunnen dan eenvoudig door leden worden opgezocht in de Sprint app. Zo kun je als vereniging een netwerk aan routes creëren. Door als vereniging meldingen aan een route toe te voegen kan een route veiliger gemaakt worden voor leden. Bijvoorbeeld wanneer er een wildrooster in de weg zit of het wegdek slecht is kun je hier leden voor waarschuwen.

Binnenkort kunnen routes van verenigingen ‘Sprint gecertificeerd’ worden. Meer informatie hierover communiceren we later. Benieuwd naar wat Sprint nog meer voor jouw vereniging kan betekenen of wil je als skate-vereniging samenwerken met de Sprint app? Dan kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

Veelgestelde vragen voor verenigingen

Heb je een vraag? Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op middels het contactformulier.

Nog geen antwoord?

Stel je vraag en wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.

Ready….GO!