Meer informatie

Informatie voor verhuurders

Sprint, het platform dat schaatsers verbindt!
Het Sprint platform is een systeem waarmee de verhuurder op een ijsbaan alles op een eenvoudige manier regelt. Het systeem bestaat uit een Sprint app en een dashboard en vormen samen een modern communicatiekanaal richting alle huurders. Alles is mogelijk binnen het Sprint platform, het beheren van je materialen en doelgroepen en inzicht krijgen in je huurders en de financiën. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden van het dashboard en word een Sprint ijsbaan!

Online verhuur

Snelle afhandeling

Meer schaatsers

Meer inkomsten

Inzicht en overzicht

Dashboard

Inzicht in je huurders

Het Sprint dashboard geeft de verhuurder toegang tot alle interne zaken om de communicatie met de bezoekers zo helder en interactief mogelijk te laten verlopen. Het bereik vergroot en het dashboard geeft inzicht in alle huurders van jouw materiaal. Sprint draagt bij aan een sterke binding met de huurders!

Online verhuur

Beheer van materialen

In het Sprint dashboard heb je als verhuurder de mogelijkheid om verhuur materialen te beheren. Alle materialen die te huur zijn en aan het dashboard zijn toegevoegd worden zichtbaar gemaakt voor alle Sprint app gebruikers. De online verhuur vergroot de snelheid van de afhandeling. Het aantal schaatsers zal door het Sprint platform vergroten wat zal leiden tot een stijging in de inkomsten van de verhuurder.

Veelgestelde vragen voor verhuurders

Heb je een vraag? Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact op middels het contactformulier.

Nog geen antwoord?

Stel je vraag en wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.

Ready….GO!